از رادمهر رحمه الله مي گويند

Facebook Twitter Google+ Pinterest Reddit StumbleUpon Linkedin Tumblr Google Bookmarks Email

Random books

  • احادیثی در فضایل خلفای راشدین

    صفحات تاریخ اسلام به مشیت الله تعالی بگونه ای رقم زده شد که بعد از وفات رسول الله، بهترین اصحاب او به خلافت برسند تا از اسلام نوپا در قبال اعداء الله و رسولش دفاع کنند و ایادی این معاندین را قطع نمایند. خلفای راشدین المهدیین در انجام این وظیفه خوش درخشیدند و علاوه بر جهاد با اعداء داخلی از مرتدین و مدعیان کذاب رسالت، توانستند ملک خبیث صاحب آن یدی که رساله رسول الله را پاره کرده بود را بر باد دهند و مردم مملکت فارس را از این یوغ ظلم و جور آزاد و رها سازند و تعالیم الهی اسلام را بر آنان عرضه دارند تا هر کس که خواهد از شرک مجوسی دست کشد و بر توحید اسلامی مشرف شود. و همین خلفای راشدین المهدیین بودند که در زمان خلافت آنان و به امرشان هیمنه روم فرو ریخت و همانان مسلمین را برای اسقاط بنیان حکومتها و حکام ظالم، متحد و جمع کردند تا ندای اسلام بر أسماع خلق عالم برسد تا بر آنان اختیار دیگری بنام اسلام در سعادت دنیوی و اخروی مهیا گردد.

    Publisher: سایت عقیده https://www.aqeedeh.com

    Source: https://www.islamhouse.com/p/316329

    Download:

  • تئوری امامت درترازوی نقد

    در این نوشتار نویسنده می‌کوشد تا نشان دهد که تئوری امامت – آنچنانکه در بین اهل تشیع رایج است – در ترازوی نقد وزنی ندارد و نیازمند به تجدید نظر و بازسازی تئوریک است. توحید، نبوت و معاد اصول سه گانه ایست که تمام مسلمانها بدان اعتقاد داشته و ادعای ایمان بدون آن ناقص خواهد ماند. اما با مرور زمان در بین گروهی از مسلمین نظریة امامت بوجود آمد و کم کم با پر و بال دادن این نظریه آنرا اصلی از اصول دین خویش پذیرفته و برای آن مسایل و فضایل درست کرده اند، و فعلا نیز در تبلیغات رسانه ای اصول سه گانه ای اسلام را تحت الشعاع این فکر قرار می دهند. اما در داخل مذهب شیعه هستند کسانی که بعد از تحقیقات و با رجوع به کتاب و سنت و با استفاده از عقل خویش مسایلی چون امامت و خصوصا غایب شدن یکی از امامان را نپذیرفته و آنرا نقد می نمایند. آقای حجت الله نیکوئی در این کتاب غیبت یکی از امامان و حتی نظریة امامت را به چالش می کشد، و در پرتو عقل و خرد این مسایل را خرافاتی بیش نمی داند. اداره ی سایت عقیده کتاب تئوری امامت در ترازوی نقد تألیف آقای نیکوئی را در این مبحث کتابی مناسب دانسته خدمت شما خوانندگان و دانش پژوهان گرامی تقدیم میدارد.

    Publisher: سایت عقیده https://www.aqeedeh.com

    Source: https://www.islamhouse.com/p/287333

    Download:

  • خویشاوندی صحابه و اهل بیت رضی الله عنهم

    خويشاوندى صحابه رضى الله عنهم و اهل بيت رسول الله صلي الله عليه وآله وسلم بسيار روشن و آشكار است بويژه بين خاندان علي با خاندان خلفاي راشدين رضي الله عنهم اجمعين در این کتاب اهل بیت و اصحاب رسول الله صلي الله عليه وآله وسلم را از دشمنی‌های دروغینی که بین آنها نقل کرده‌اند تبرئه کرده و دوستی و خویشاوندی را بین آنها اثبات می‌کنیم

    Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    Publisher: سایت عقیده https://www.aqeedeh.com

    Source: https://www.islamhouse.com/p/263832

    Download:

  • راه نجات از شر غلاة

    در كتاب «راه نجات از شر غلات» پنج بحث به ميان آورده شده است: بحث در اختصاص علم غيب به خدا بحث در ولايت و حقيقت آن بحث شفاعَت زيارت قبور بين حقيقت و خرافات بحث غُلات.

    Publisher: سایت عقیده https://www.aqeedeh.com

    Source: https://www.islamhouse.com/p/385595

    Download:

  • اعتماد به حديث آحاد در عقيده و احكام

    این کتاب نوشته محدث عصر ناصرالدین آلبانی رحمه الله می باشد که حجیت احادیث آحاد را در عقاید و احکام تبیین می کنند.

    Publisher: سایت عقیده https://www.aqeedeh.com

    Source: https://www.islamhouse.com/p/380479

    Download:

Select language