Surah El Kadr

Shqip

Surah El Kadr - Aya count 5
Facebook Twitter Google+ Pinterest Reddit StumbleUpon Linkedin Tumblr Google Bookmarks Email
إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ( 1 ) El Kadr - Aya 1
Ne e zbritëm atë (Kur’anin) në natën e Kadrit.
وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ( 2 ) El Kadr - Aya 2
E ç’të bëri ty të dijsh se ç’është nata e Kadrit?
لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ ( 3 ) El Kadr - Aya 3
Nata e Kadrit është më e rëndësishme se një mijë muaj!
تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْرٍ ( 4 ) El Kadr - Aya 4
Me lejen e Zotit të tyre në (atë natë) të zbresin engjëj dhe shpirti (Xhibrili) për secilën çështje.
سَلَامٌ هِيَ حَتَّىٰ مَطْلَعِ الْفَجْرِ ( 5 ) El Kadr - Aya 5
Ajo (që përcakton Zoti) është paqe deri në agim të mëngjesit.
Facebook Twitter Google+ Pinterest Reddit StumbleUpon Linkedin Tumblr Google Bookmarks Email

Select language