Surah Esh Sherh

Shqip

Surah Esh Sherh - Aya count 8
Facebook Twitter Google+ Pinterest Reddit StumbleUpon Linkedin Tumblr Google Bookmarks Email
أَلَمْ نَشْرَحْ لَكَ صَدْرَكَ ( 1 ) Esh Sherh - Aya 1
A nuk ta hapëm ne gjoksin tënd?
وَوَضَعْنَا عَنكَ وِزْرَكَ ( 2 ) Esh Sherh - Aya 2
Dhe Ne hoqëm prej teje barrën tënde,
الَّذِي أَنقَضَ ظَهْرَكَ ( 3 ) Esh Sherh - Aya 3
E cila shtypte shpinën tënde.
وَرَفَعْنَا لَكَ ذِكْرَكَ ( 4 ) Esh Sherh - Aya 4
Dhe Ne, ta ngritëm lartë famën tënde?
فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا ( 5 ) Esh Sherh - Aya 5
E, pa dyshim se pas vështirësisë është lehtësimi.
إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا ( 6 ) Esh Sherh - Aya 6
Vërtet, pas vështirësisë vjen lehtësimi.
فَإِذَا فَرَغْتَ فَانصَبْ ( 7 ) Esh Sherh - Aya 7
E kur ta kryesh (obligimin), atëbotë mundohu me adhurim (All-llahut).
وَإِلَىٰ رَبِّكَ فَارْغَب ( 8 ) Esh Sherh - Aya 8
Dhe, vetëm te Zoti yt përqëndro synimin!
Facebook Twitter Google+ Pinterest Reddit StumbleUpon Linkedin Tumblr Google Bookmarks Email

Select language