Surah El Ihlas

Shqip

Surah El Ihlas - Aya count 4
Facebook Twitter Google+ Pinterest Reddit StumbleUpon Linkedin Tumblr Google Bookmarks Email
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ( 1 ) El Ihlas - Aya 1
Thuaj: Ai, All-llahu është Një!
اللَّهُ الصَّمَدُ ( 2 ) El Ihlas - Aya 2
All-llahu është mbështetja (Atij i mbështetet çdo krijesë).
لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ( 3 ) El Ihlas - Aya 3
As s’ka lindur kë, as nuk është i lindur.
وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ( 4 ) El Ihlas - Aya 4
Dhe Atij askush nuk i është i barabartë.
Facebook Twitter Google+ Pinterest Reddit StumbleUpon Linkedin Tumblr Google Bookmarks Email

Select language