Surah El Kafirun

Shqip

Surah El Kafirun - Aya count 6
Facebook Twitter Google+ Pinterest Reddit StumbleUpon Linkedin Tumblr Google Bookmarks Email
قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ ( 1 ) El Kafirun - Aya 1
Thuaj: “O ju jobesimtarë!
لَا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ ( 2 ) El Kafirun - Aya 2
Unë nuk adhuroj atë që ju e adhuroni!
وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ( 3 ) El Kafirun - Aya 3
As ju nuk jeni adhurues të Atij që unë e adhuroj!
وَلَا أَنَا عَابِدٌ مَّا عَبَدتُّمْ ( 4 ) El Kafirun - Aya 4
Dhe unë kurr nuk do të jem adhurues i asaj që ju adhuroni!
وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ( 5 ) El Kafirun - Aya 5
Por edhe ju nuk do të jeni adhurues të Atij që unë adhuroj!
لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ ( 6 ) El Kafirun - Aya 6
Ju keni fenë tuaj (që i përmbaheni), e unë kam fenë time (që i përmbahem)!
Facebook Twitter Google+ Pinterest Reddit StumbleUpon Linkedin Tumblr Google Bookmarks Email

Select language