Surah El Kevther

Shqip

Surah El Kevther - Aya count 3
Facebook Twitter Google+ Pinterest Reddit StumbleUpon Linkedin Tumblr Google Bookmarks Email
إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ ( 1 ) El Kevther - Aya 1
Ne, vërtet, të dhamë ty shumë mira.
فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ ( 2 ) El Kevther - Aya 2
Andaj, ti falu dhe prej kurban për hurë të Zotit tënd!
إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ ( 3 ) El Kevther - Aya 3
E s’ka dyshim se urrejtësi yt është farësosur.
Facebook Twitter Google+ Pinterest Reddit StumbleUpon Linkedin Tumblr Google Bookmarks Email

Select language