Surah Kurejsh

Shqip

Surah Kurejsh - Aya count 4
Facebook Twitter Google+ Pinterest Reddit StumbleUpon Linkedin Tumblr Google Bookmarks Email
لِإِيلَافِ قُرَيْشٍ ( 1 ) Kurejsh - Aya 1
Për hirë të garantimit që e gëzojnë kurejshitët!
إِيلَافِهِمْ رِحْلَةَ الشِّتَاءِ وَالصَّيْفِ ( 2 ) Kurejsh - Aya 2
Garantimin e udhëtimit të tyre të lirë dimërit dhe verës!
فَلْيَعْبُدُوا رَبَّ هَٰذَا الْبَيْتِ ( 3 ) Kurejsh - Aya 3
Pra, le ta adhurojnë Zotin e kësaj shtëpie,
الَّذِي أَطْعَمَهُم مِّن جُوعٍ وَآمَنَهُم مِّنْ خَوْفٍ ( 4 ) Kurejsh - Aya 4
I cili i ushqeu pas urisë dhe i siguroi prej çdo frike!
Facebook Twitter Google+ Pinterest Reddit StumbleUpon Linkedin Tumblr Google Bookmarks Email

Select language