Surah El Fatiha

Shqip

Surah El Fatiha - Aya count 7
Facebook Twitter Google+ Pinterest Reddit StumbleUpon Linkedin Tumblr Google Bookmarks Email
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ ( 1 ) El Fatiha - Aya 1
Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ( 2 ) El Fatiha - Aya 2
Falënderimi i takon All-llahut, Zotit të botërave!
الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ ( 3 ) El Fatiha - Aya 3
Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ( 4 ) El Fatiha - Aya 4
Sunduesit të ditës së Gjykimit!
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ( 5 ) El Fatiha - Aya 5
Ty të adhurojmë dhe prej Teje ndihmë kërkojmë!
اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ( 6 ) El Fatiha - Aya 6
Udhëzona në rrugën e drejtë!
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ ( 7 ) El Fatiha - Aya 7
Në rrugën e atyre ndaj të cilëve ke bekimin, e jo në të atyre që je i hidhëruar, dhe që kanë humbur!
Facebook Twitter Google+ Pinterest Reddit StumbleUpon Linkedin Tumblr Google Bookmarks Email

Select language